duminică, 21 iunie 2009

Zavoranca reloaded

Cu siguranta nimeni nu a trecut pana acum prin aceasta viata, savurandu`si nimicnicia de oameni educati si cu bun simt , fara a auzi macar o data in ignoranta si nesimtirea lor de stilata si emancipata Oana Zavoranu.
Din acest motiv, pentru ca imi dau seama de inconstienta si indiferenta multora cu privire la subiectele elevate care ni se pun pe tava si ni se inoculeaza in fiecare zi la mult iubitul tembelizor, am decis sa fac o adevarata munca de chinez batran si sa incerc sa explic celor multi si narrow minded la ce se rezuma de fapt conceptul de zavoranca.
Ieri , fiind sambata, zi in care pregatim mancare cu precadere [pentru ca mai apoi toata munca sa se duca la canal] , in timp ce asteptam , seara tarziu, ca mama sa scoata piscotul cu visine din cuptor , butonam cu indiferenta specifica TV-ul in speranta ca poate gasim ceva mai de "doamne-ajuta" la care sa ne putem uita toti-precizez ca fratele meu de 7 ani nu are acces chiar la toate tampeniile televizate.
In necunostinta de cauza si din pura intamplare , dam , intr`un final peste mult decazutul KANAL D - nu prea mai avea unde sa decada inca de la inceput, dar sa fim totusi putin mai soft in ce priveste critica.
Unde....ce sa vezi? Lume, lume.......Oana Zavoranu in persoana.
Acum, nu vreau sa fiu judecata pentru impertinenta de a o critica in vreun fel, eu descriu aici doar nivelul la care s`a ajuns.
Mademoiselle Zavoranu, intr`o rochie neagra baby doll si cu niste sandale legate pe picior pana la genunchi ( bine mama ca nu ti le`ai legat de gat , ca nici nu mai aveai mult) se plimba prin platou cu o alta precupeata vestita : Simona Senzual. Am ramas muta in fata acestor gratioase feline prinse de ecran , care strigau, radeau si faceau tambalau pe seama....nu veti ghici ce! Pe seama fitelor Simonei Senzual. Si intrucat nu am avut norocul sa prind emisiunea de la inceput - sa ma ingretosez asa cum scrie la carte, ca daca tot inghiti rahat macar sa fie in doze sanatoase- am aflat ulterior ca sublima diva a refuzat`o pe domnisoara Oana cand aceasta i`a propus sa mulga o vaca- lasa Oana mama ca poate il convingi pe Pepe al tau sa faca o vizita la ferma si sa iti demonstreze ca nu e fitos si ca prefera chiar si niste ugere jegoase dar naturale buzelor tale cu botox- pentru a`i demonstra ei si intregii tari care se zvarcoleste noaptea in pat intrebandu`se "Oare chiar e fitoasa Simona Senzual?" ca nu e o juninca fitoasa si de bani gata!

Acestea fiind spuse, mirabolanta Simona isi justifica refuzul in fata natiunii prin fraze elevate dar zugrumate datorate unor frecvente fluctuatii respiratorii cauzate de prea mult push-up.Cum necum starleta nu scapa neincoronata ca regina a fitzelor (era chiar cu tz pe panglica), oferindu`i`se chiar si o coronita si un buchet de flori.
Si ca sa punem in sfarsit punctul pe i , dupa atata jegmaneala "la cald" in fata camerelor, divele ajung la o "mini cearta" si porcaiala in platou , culminata de alungarea focoasei blonde din platou- totusi fara a`i dedica mult cunoscutele epitete de mahala cu care ne-a obisnuit si pe care i le`a servit Columbencei. Moment in care, plina de modestie Oana regurgiteaza o replica ce face toti banii :"Draga mea, din BUN SIMT, cand ti se ofera un buchet de flori il iei cand pleci din platou. Da nu`i nimic ca de asta sunt pusa eu aici sa invat vedetele care din cauza emotiilor sau a educatiei uita cum sa se comporte.Asta fac eu, va aduc aminte cum trebuie sa va comportati."

Hai ca m`ai dat pe spate, draga Oana!
Chiar ma intreb oare ce mama dracului ar fi de capu` natiunii asteia de nu ai fi tu - spanzurata de micile ecrane , scheunand sa ti se faca audienta- sa inveti nishte bieti ciobani nespalati si unsurosi cum sa se ridice la inaltul tau grad de cultura si cunoastere! Hai noroc si la mai mare ca deh! macar ne faci sa radem...

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu